naar de website
Lees
Nederlands | English
Heb je ook lente kriebels?

Marianne Design Nieuwsbrief - 2 - 2013

We krijgen de lentekriebels!
De temperatuur gaat langzaam omhoog en de voorjaarsbloemen staan te bloeien in de tuin. Na een lange winter is het nu tijd voor bloemen, vlinders en .. vintage! 


Vlinder collectables
Het voorjaar luiden wij onder andere in met vlinder Collectables. De vlinders zijn te stansen en te stempelen. Door verschillende kleuren papier en inkt te combineren maak je heel eenvoudig een eindeloze variatie aan bonte vlinders voor op de vrolijkste voorjaarskaarten. Combineer ze ook eens met de diverse Flower Ribbons. Voor meer lente inspiratie kun je natuurlijk ook altijd op onze Facebook pagina kijken!


Vintage – Ook geschikt voor heren!
Om ook voor de heren in ons leven passende kaarten te kunnen maken hebben we de vintagelijn uitgebreid met diverse stempels en bedels, die op een dergelijke kaart zeker niet zullen misstaan. Ze geven niet alleen een nostalgische tint aan een kaart, maar door het gebruik van de juiste kleuren kunnen zo zeer statige creaties gemaakt worden. Vintage blijft evengoed een hippe stijl, ook voor de dames! Met de nieuwe producten in deze lijn kan je dan ook weer flink aan de slag.


Eline’s Buitenhuis
Het nieuwste boek van Eline ligt sinds begin april weer in de winkels. Met Eline’s Buitenhuis introduceert zij weer veel leuke ideeën en prachtige voorbeelden gebaseerd op haar nieuwe collectie. Deze bestaat uit verschillende stempels, paper blocs op A4 formaat, setjes Creatables en setjes met lint. De collectie ligt inmiddels in de winkel.


Koninginnedag
30 April is het zover, de laatste Koninginnedag en de kroning van Koning Willem-Alexander. Speciaal voor deze gelegenheid heeft Gudrun Dieckhoff –Speckelsen de gouden koets nagemaakt voor Marianne Design. Om zelf ook de gouden koets in huis te halen voor deze bijzondere dag, hebben we een workshop op onze website geplaatst waarin stap voor stap wordt uitgelegd hoe deze gemaakt kan worden.
 
Wanneer je het goudkleurige papier vervangt door wit papier is deze koets erg leuk als bruidskoets. Voor prinsesjes is een roze koets natuurlijk ook een leuk geschenk! 


Creatieve groeten!

   


Creatieve groeten!