Voel je een echte designer
nederlands - dutch engels - english
 

Links


Anja van Laar
Anja van Laar is al sinds vele jaren ontwerpster van tijdloos mooie stencils. Aanvankelijk om met de hand te snijden en embossen maar tegenwoordig om te gebruiken in de Cuttlebug, Big Shot enz.  Haar verfijnde ontwerpen kun je combineren met alle populaire technieken en op haar blog laat Anja jullie graag meegenieten van haar kunstwerkjes.
Anja van Laar                http://www.anjavanlaar.blogspot.com/


Don & Daisy
Don & Daisy is een nieuwe stempellijn van Marianne Design, getekend door Hetty Meeuwsen. Don samen met zijn vriendinnetje Daisy zullen ons de komende tijd vermaken met hun stempels voor alle gelegenheden. Er is een boekje gemaakt waarin met verschillende technieken, 3D, inkleuren met copics, inkleuren met distress ink en stempelen op kraft, de stempels en knipvellen van Don & Daisy zijn toegepast. Inspiratie en nog meer voorbeelden zijn te vinden in een speciaal blog waarin Don & Daisy centraal staan.
Don & Daisy             http://donendaisy.blogspot.com/


Eline team
Eline Pellinkhof is een van de ontwerpsters van de producten van Marianne Design. Zij heeft een heel eigen stijl en ook een enthousiast designteam. Haar ontwerpen zijn heel herkenbaar en Eline heeft in binnen- en buitenland een grote schare fans. De nieuwe producten van Eline vind je in de mailings en inspiratie kun je vinden op de blogs van Eline en haar designteam.
Eline Pellinkhof http://elinepellinkhof.blogspot.com/
Frences Lich http://scrappenenbeppen.blogspot.com/
Peet Roeven http://scrapalbum.blogspot.com/