Voel je een echte designer
nederlands - dutch engels - english
 

Don en Daisy


Don & Daisy is de nieuwste stempellijn van Marianne Design. Twee vrolijke en eigentijdse figuurtjes die inspireren tot heel veel mooie kaarten, getekend door Hetty Meeuwsen. In oktober 2011 zijn de eerste stempels en knipvellen van Daisy en haar vriendje Don uitgekomen. Er is een boekje door vier van onze beste auteurs gemaakt vol met voorbeelden en ideeën (ISBN 978 90 4391 437 6). Met verschillende technieken zijn de stempels en knipvellen van Don & Daisy daarin toegepast. Een echte “must have”!
Voor elke gelegenheid is er wel een Don & Daisy stempel te vinden. Wat denk je van het tijdloze Bruidje en haar Bruidegom? Don is heel sportief en actief terwijl Daisy liever creatief is en van de natuur geniet. Ze zijn in ieder geval nog lang niet klaar met hun avonturen en zullen dit jaar elke maand met een nieuwe stempel voorbij komen. Hou ze in de gaten!
 
Wil je inspiratie en voorbeelden dan is er een speciaal blog met downloads en leuke ideeën speciaal voor Don & Daisy. Er wordt bijna dagelijks leuke kaarten en creaties opgezet en regelmatig een leuke blogcandy weggeven. En je kunt nu ook meedoen aan speciale Don & Daisy uitdagingen en kans maken op leuke prijzen!
http://donendaisy.blogspot.com/