Volg ons Blog

Er mag geen twijfel over bestaan: het is zomer in Nederland! En wat is het WARM! Of je er nu van geniet of eigenlijk niet zo goed tegen de hitte kunt: wij vieren de zomer met deze Mega Zomerse Kaarten Wedstrijd. Doe je mee?

Door Marianne Design

Forest Dream Book

16 augustus 2018

Ondanks de hitte van de afgelopen tijd heb ik een kerstkaart gemaakt voor vandaag met de super gave serie 'Forest Dream'. Ik maakte er een een boek van met een oudere Dutch Doobadoo mal. De hele serie is prachtig en ik wist niet welk plaatje ik als eerst ging gebruiken. Vind de knipvellen en het blok echt prachtig.

Door Irma de Vries

Egeltjes in de Herfst

14 augustus 2018

Ik kon het niet weerstaan met de nieuwe Hetty stempeltjes aan de slag te gaan voor deze kaart. Ik heb twee egeltjes die regelmatig mijn tuin bezoeken. De tekeningen van Hetty zijn heel schattig als stempel.

Door Gudrun Dieckhoff-Spreckelsen

Winterse sneeuwpopjes

13 augustus 2018

Er zijn nu twee leuke knipvellen met sneeuwmannetjes en ik maakte nu een kaartje met de ovaaltjes.

Door Anja Zom

Beautiful Flowers

12 augustus 2018

Voor vandaag deze kaart gemaakt met wat augustus 2018 artikelen samen met juli van 2017
Zo kan je zien dat er een leuke samenwerking kan zijn met oud en nieuw.

Door Thea Wildeman

Zin de de Herfst

11 augustus 2018

Wanneer zal de Herfst komen? In de Augustus collectie van dit jaar zitten ook weer een aantal leuke nieuwe producten geïnspireerd op de Herfst. Wij tonen alvast wat inspiratie mocht je al zin hebben om met dit leuke thema aan de slag gaan!

Door Spotlight

Roodborstje in de winter

9 augustus 2018

Deze nieuwe layered stempel van het roodborstje is de hoofdrolspeler van deze kaart. De lagen komen mooi samen tot een prachtig geheel in combinatie met het Forest Dream papier van Els Wezenbeek.

Door Julie Baker

Sunflowers

7 augustus 2018

Hallo allemaal,vandaag een kaart vol met zonnebloemen, of de zonnebloemen er op de velden ook zo mooi bij staan door deze droogte weet ik niet. Maar hier op de kaart staan ze in volle bloei.

Door Hanny Eefting

Next