Volg ons Blog

Voor mijn kaart van vandaag heb ik geprobeerd om eens iets anders te doen met een dieren stempeltje en heb er een klein patroontje mee gemaakt. Door een van de poezen een kleurtje te geven springt hij er helemaal uit.

Door Marleen van der Most

Vandaag is de eerste dag van de zomer en dat vieren we met een gezellige zon, zee en strand bloghop! Er hebben weer een aantal dames mooie creaties voor jullie gemaakt. Dus hop snel mee.

Door Marianne Design

De Eline's kitten zijn zo leuk om mee te werken! In combinatie met de ticket mal van Dutch DoobaDoo heb ik deze kaart gemaakt.

Door Neline Plaisier

Wat zijn de nieuwe mallen Lady's Suit en Dress toch ontzettend leuk om steeds weer andere mooie outfits te maken. Ik maakte er dit schattige jurkje mee.

Door Jeannette Bron

De Seabreeze van Els

17 juni 2018

Aan de slag geweest met de mooie plaatjes van Els Wezenbeek en twee van de schitterende Creatables van mei.

Door Thea Wildeman

Een stranddag

16 juni 2018

Van vandaag maken we een echte stranddag met deze prachtige kaart van Julie Baker. Met de natuurlijke kleuren en mooie straalt deze kaart de rust van een zonnige dag aan een bijna leeg strand uit. Iets waar wij zeker wel zin in hebben!

Door Julie Baker

Zomer

15 juni 2018

Vandaag laat ik jullie een creatie zien met het strandthema in combinatie met de knipvellen en dessinpapier van Els Wezenbeek. Superleuk om met elkaar te combineren.
Voor de basis heb ik de ticketmal van Dutchdoobadoo gebruikt.

Door Marjan van der Wiel

Een stoere verjaardagskaart in strandthema voor een man.

Door Anja Zom

Next