Volg ons Blog

Hier vindt je de werkbeschrijving van de Facebook LIVE kaart ontworpen door Jenine van de uitzending van donderdag 11 januari. Hierin staat stap-voor-stap uitgelegd hoe je de kaart kunt maken met de nieuwste Januari 2018 producten.

Door Marianne Design

Birthday Girl

23 januari 2018

Het knipvel met de Cute Girls kan voor valentijn maar je kunt er ook een leuk cadeautje voor jarige meisjes mee maken. Zoals hier een cadeau zakje voor een jarige jet. In het zakje komt een potje nagellak, en op het label wat achter de telefoon verstopt zit kun je nog iets leuks doen.

Door Irma de Vries

Mattie's Magnolia's

22 januari 2018

Bij de nieuwe design folders extra zit een mooie mal. Deze mal kun je ook heel goed alleen gebruiken in samenwerking met een gedeelte van een oudere stans van Anja van Laar. Op deze kaart kun je dat goed zien.

Door Thea Wildeman

Love and flower kisses

21 januari 2018

Van de mooie kleuren en schitterende bloemen op Mattie's knipvellen krijgen we al enorm de voorjaarskriebels. Julie Baker maakte er voor jullie deze schitterende voorjaarskaart mee.

Door Julie Baker

ATC vlinderserie

19 januari 2018

Met de nieuwe mixed media materialen van januari is het natuurlijk erg leuk om daar ook ATC kaartjes van de maken. Heerlijk "kliederen" met verschillende kleurtjes distress oxide inkt. Leuk om te zien wat kleurtjes met elkaar doen. En niks is fout, ieder vlekje mag! Deze keer een serie ATC met de vlinders in roestbruin tinten.

Door Neline Plaisier

Een dagje uit!

18 januari 2018

Amsterdam is een leuke stad om eens een stedentrip naar te maken. Er is zoveel te zien. Bijvoorbeeld de grachtenpanden, het Vondelpark en heel veel fietsen. Als het over een paar maanden mooier weer wordt dan zijn de terrasjes weer open en kun je er een gezellig dagje op een terrasje doorbrengen.

Door Sigrid Klingenberg

Maatjes jij & ik

17 januari 2018

De stempels van Hetty Meeuwsen kun je met elkaar mixen en matchen zodat je elke keer weer een ander plaatje creëert op je kaart. Op deze kaart gaan het hondje en katje lekker naar buiten op het voorjaarsgras spelen.

Door Hanny Eefting

Mixed Media vlinderkaart

16 januari 2018

Hallo allemaal,

Mijn allereerste kaart van dit jaar om met jullie te delen is deze fleurige kaart met één van de prachtige vlinders van deze maand. Natuurlijk gecombineerd met één van de nieuwste mask stencils en textuur stempels.

Door Rimmie van de Sande

Next