4 mei 2024

Nautische dieptekaart

Kaarten 137 met watermerk7

Snijd een donkerrode topvouwkaart van 15 x 15 cm, plak er wit karton van 14 x 14 cm en dessinpapier van 13,5 x 13,5 cm op. Stans het lay-out-vierkant 4x uit wit karton en 1x uit de afbeelding van het knipvel. Plak de lay-out-lagen op elkaar (de witte vlakken worden niet gebruikt) en plak de verhoogde lay-out op de kaart. Plak dan de vlakken uit de afbeelding in de open vakken.

Stans de messchelp uit wit karton en bewerk met distressinkt fossilized amber, hickory smoke en black soot. 
Stans de vuurtoren uit lichtblauw karton en bewerk met distress inkt faded jeans. Stans de meeuwen uit wit karton en bewerk ze met distress inkt hickory smoke, black soot, rusty hinge en zet een stip voor de ogen met een zwarte pen.
Stans de meerpaal uit gekleurd en wit karton. Knip/snijd het bovenste deel uit het witte karton en plak op de gekleurde meerpaal. Stans het anker uit zwart karton, bewerk met parelmoer wax en bevestig er hempcord aan.
Stans dan nog het stuurrad, het touw, de schelpen, de zeester en het koraal uit de verschillende kleuren en plak ze op de kaart.

Je kunt daarbij wat 3Dkit gebruiken om alles een beetje verhoogd op te plakken of maak gebruik van 1mm of 2mm foam als tape of blokjes om alles over elkaar heen te plakken over je plaatje heen.


Gebruikte materialen


Deel bericht

Delen Delen